Meubelfabriek Jooken produceert op ambachtelijke wijze slaapkamers, nachtkastjes, commodes en linnenkasten. De ledikanten zijn leverbaar in veel maten en door de eigen spuiterij leverbaar in veel verschillende kleuren. Door het gebruik van veel massief eiken en beukenhout hebben de producten van Meubelfabriek Jooken een zeer hoge prijs-kwaliteits verhouding.

Meubelfabriek Jooken bestaat al vanaf 1933 en inmiddels heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan. Kwaliteit, oog voor detail en snelle levertijden zijn de kernwoorden.

Interesse: neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Nehl-Logo

Het Duitse Nehl Wohnideen is de Europese marktleider op het gebied van ‘ruimtebesparende’ slaapoplossingen. Al 85 jaar produceert Nehl innovatieve kastbedden waarin slapen, wonen en studeren gecombineerd worden. Een uitgebreid programma horizontale en verticale kastbedden, in vele maten en kleuren. Uiteraard te combineren met vele mogelijkheden voor wonen, studeren enz. Hiernaast produceert Nehl een ruime collectie slaapbanken. Deze 1 en 2 persoons bedbanken en fauteuils zijn leverbaar in zeer veel stoffen, hebben een uitstekend zit, en slaapcomfort en een groot gebruiks gemak.

Röwa is opgericht in 1914 en gevestigd in het pittoreske Mössingen in Zuid Duitsland. De collectie bestaat uit lattenbodems, matrassen hoofdkussens en ledikanten. Een luxueuze collectie, geheel ontworpen naar ergonomische principes. Een apart onderdeel is het programma Ecco 2. Hier is namelijk een meetsysteem aan verbonden, zodat hier een individueel instelbaar slaapsysteem aangeboden kan worden.
Ook een apart onderdeel is de FreciousCare luchtreiniger, een apparaat die is ontwikkeld om de lucht in de slaapkamer of andere ruimtes te ontdoen van pollen (rook)luchtjes enz. Ideaal voor meensen met een allergie…

Selecta is een dochteronderneming van Rőwa en brengt ook een mooie collectie lattenbodems, matrassen en ledikanten.

3 Nederlandse (Regio Rijnmond) ondernemers, welke allemaal sterk zijn geraakt door deze Corona crisis, hebben de krachten gebundeld en vliegensvlug een productielijn opgezet en een uniek product ontwikkeld, welke ter ondersteuning dient om infectiegevaar van het Covid-19 virus op kantoor, werkplek, klaslokaal en terras zo veel als mogelijk te minimaliseren.

Onder de naam Safety-Screen hebben zij een complete hoogwaardige reeks aluminium afscheidingswanden ontwikkeld en een productielijn opgezet, waar dagelijks meer dan 1000 stuks van deze schermen op maat kunnen worden geproduceerd. Ontwikkelen, productie. levering etc wordt allemaal in eigen beheer in Nederland uitgevoerd.