Logo Nill Spring

Nill Spring is ontstaan uit het samengaan van jarenlange ervaring met een verregaande knowhow. Al 4 generaties lang, deelt de familie Cornille deze knowhow en passie voor het vervaardigen van boxsprings met elkaar.

Frank Cornille ontwikkelde in 2006 samen met ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring.

Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bloeiend bedrijf.

De technische ervaring die Guy Dupont opdeed in de branche en zijn feeling voor innovatie, gecombineerd met ambachtelijk maatwerk en de allerbeste materiaalkeuze resulteerde in een indrukwekkende collectie boxsprings en matrassen.

Nill Spring staat voor top kwaliteit en klasse.

Meubelfabriek Jooken produceert op ambachtelijke wijze slaapkamers, nachtkastjes, commodes en linnenkasten. De ledikanten zijn leverbaar in veel maten en door de eigen spuiterij leverbaar in veel verschillende kleuren. Door het gebruik van veel massief eiken en beukenhout hebben de producten van Meubelfabriek Jooken een zeer hoge prijs-kwaliteits verhouding.

Meubelfabriek Jooken bestaat al vanaf 1933 en inmiddels heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan. Kwaliteit, oog voor detail en snelle levertijden zijn de kernwoorden.

Interesse: neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Nehl-Logo

Het Duitse Nehl Wohnideen is de Europese marktleider op het gebied van ‘ruimtebesparende’ slaapoplossingen. Al 85 jaar produceert Nehl innovatieve kastbedden waarin slapen, wonen en studeren gecombineerd worden. Een uitgebreid programma horizontale en verticale kastbedden, in vele maten en kleuren. Uiteraard te combineren met vele mogelijkheden voor wonen, studeren enz. Hiernaast produceert Nehl een ruime collectie slaapbanken. Deze 1 en 2 persoons bedbanken en fauteuils zijn leverbaar in zeer veel stoffen, hebben een uitstekend zit, en slaapcomfort en een groot gebruiks gemak.

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort en slaapsystemen. Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit een hoogwaardige collectie boxsprings, matrassen, kussens en accessoires.

 

Goed slapen vergt maatwerk.

Dat is de visie waarmee Hml Bedding en haar dealers ieder bed, tot in de kleinste details afstemmen op de wensen van onze klanten: zowel op het gebied van slaapcomfort, als op het gebied van uitstraling en sfeer.

Hieronder kunt u onze brochure downloaden, waardoor u een uitstekend beeld krijgt waar Hml Bedding voor staat…

hml