Cannes

De Cannes is de eerste intern genopte matras van Nill Spring. Ook hier maakt Nill Spring terug gebruik van Naturalis als afdeklaag en een 6-slags pocketveer met schouderzone en een Belgische 100% viscose tijk. Deze matras is verkrijgbaar in soft, medium of firm. Ga zeker eens langs bij een van onze dealers en ervaar deze “wolk” van een matras.

Nice
Wie zich wil laten verleiden door de natuurlijke luxe, de superieure kwaliteit en het comfort van een in huis vervaardigde, handgemaakte Nill Spring matras, kiest voor het onnavolgbare Nice model. De hiervoor aangewende soft-touch pocketveer, voorzien van schouderzone, biedt een perfecte ondersteuning voor zowel de rug- als de zijslaper. Deze veer is eveneens afgedekt met Climacell latex die door zijn open structuur garant staat voor een goede ventilatie en een zeer comfortabele zachtheid. Door het toevoegen van natuurlijke materialen, zoals een mengeling van wol, wilde zijde en katoen, garandeert Nill Spring een goede isolatie van de matras en beschikt deze over optimale absorptie-eigenschappen. Nill Spring gebruikt voor de Nice een 100 procent viscose damast tijk, wat hand in hand gaat met de natuurlijke afdeklaag. Om al deze superieure materialen op hun plaats te houden en zo de duurzaamheid op te drijven, is deze matras met de hand genopt .
Hoogte: 25cm

Bordeaux

De Nill Spring Bordeaux matras combineert het beste van 2 werelden. De natuurlijke luxe van wol, wilde zijde en katoen, met het comfort van Climacell latex en Naturalis foam. Als binnenvering gebruiken we ook hier de soft- touch pocketveer voorzien van een schouderzone die voor een perfecte ondersteuning zorgt . Ook voor deze matras maakt Nill Spring gebruik van een Belgische damast tijk 100 % viscose. Om de duurzaamheid te verhogen is deze matras ook volledig handgenopt. Deze matras is een 100% Belgisch product.

Comments are closed.